predsjednika
FSCG
Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku Dejanu Savićeviću povodom izbora za predsjednika Fudbalskog saveza Crne Gore.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović čestitao je ponovni izbor za predsjednika FSCG Dejanu Savićeviću uz zahvalnost za kompletan doprinos koji je popularni “genije” dao za razvoj fudbala u Crnoj Gori.

Čestitku prenosimo integralno u nastavku.

„Uvaženi gospodine Saviceviću, dragi Dejo,

Čestitam ti ponovni izbor na funkciju predsjednika Fudbalskog saveza Crne Gore, nacionalne fudbalske organizacije koja je zahvaljujući tvom posvećenom radu i međunarodnom ugledu, na Kongresu UEFA u Diseldorfu, 2007. godine postala punopravni član UEFA, i član FIFA na Kongresu svjetske kuće fudbala, u Cirihu iste godine.

Iskrene čestitke upućujem i svim članovima Izvršnog odbora.

Zahvaljujući tvom, i pregalaštvu svih sportskih radnika posvećenih ovoj sportskoj disciplini, crnogorski fudbal uzdignut je na viši nivo, a naši klubovi su u prilici da se svake godine takmiče sa renomiranim evropskim timovima.

Poseban doprinos dao si i našoj fudbalskoj reprezentaciji koja je u jednom trenutku bila 16. ta na svijetu prema Fifinoj rang listi, a čija je borbenost, zalaganje i znanje sada već dobro poznato širom Evrope, na šta je ponosna cijela Crna Gora.

U prethodnom periodu unaprijeđena je fudbalska infrastruktura, a Fudbalski savez Crne Gore je dobio i svoju novu kuću – Kuću fudbala koju je na desetogodišnjicu obnove crnogorske nezavisnosti, otvorio predsjednik FIFE.

Uvjeren sam da period pred nama dočekuješ sa još više entuzijazma i da ćeš svojim znanjem i iskustvom, i u ovom mandatu, doprinijeti ukupnom razvoju crnogorskog fudbala i sporta upošte.”

4 KOMENTARI

  1. Bas je “uspjesan” dejo nema sta tan koliko i ti… nismo se kvalifikivali niti na jedno prvenstvo, klubski kvalitet sve gori i gori… ne znam o kakvim renomiranim klubovima milo prica kad svaki nas klub ispadne u prvom kolu …

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име