Kojašević pojačao Dečić, Vukčević u Arad
FB: UTA ARAD
Dečić je nastavio da se pojačava za predstojeće obaveze u Evropi, novo ime je Damir Kojašević koji se vratio u klub gdje je počeo karijeru. Marko Vukčević napustio Podgoricu i karijeru će nastaviti u Rumuniji.

Povremeni crnogorski reprezentativac Damir Kojašević vratio se u klub gdje je počeo svoju profesionalnu karijeru. Dečić je na ovaj način dodatno pojačao napadačku liniju pa će šef stručnog štaba Edis Mulalić moći da računa na veliki broj kvalitetnih igrača. Uz Kojaševića, predstavljan je i Bojan Pavićević koji dolazi iz OFK Titograda i radi se o “bonus” igraču.

Prije Kojaševića, klub je angažovao Velizara Janketića iz Budućnosti, Ivana Novovića iz OFK Titograda i mladog napadača Igala Aleksu Maraša.

Reprezentativac Crne Gore Marko Vukčević napustio je Podgoricu i karijeru će nastaviti u rumunskom Aradu. Vukčević je bio jedan od ključnih igrača Podgorice u protekloj sezoni gdje je dobrim igrama zaradio reprezentativni status a priliku za dalje dokazivanje imaće u klubu koji je šest puta osvojio titulu u Rumuniji.

Arad je višestruki šampion Rumunije, posljednji put 1970. godine ali klub sa bogatom istorijom.

Podgorica je do sada angažovala bivšeg napadača Dečića, Admira Adrovića.

4 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име