Delegacija FSCG Luksemburg
FSCG
Delegacija Centra za edukaciju trenera FSCG učestvovala je na seminaru edukacije i usavršavanja edukatora trenera Grassrootsa i Uefa C licence, u organizaciji Evropske fudbalske asocijacije (UEFA).

Direktor Delegacije Centra za edukaciju trenera dr Niko Raičković, sekretar i edukator Boris Ljutica i Grassroots menadžer FSCG Amil Gerina predstavljali su FSCG na seminaru u Luksemburgu od 3. do 5. novembra, u organizaciji Evropske fudbalske asocijacije (UEFA). Seminar je bio posvećen edukaciji i usavršavanju edukatora trenera Grassrootsa i Uefa C licence.

Seminar se odnosio  na elaboraciju sadašnjeg sistema edukacije Grassroots trenera, uvođenja Grassroots licence, implementiranje UEFA C licence u piramidu edukacije CET FSCG, koja će stupiti na snagu u prvoj polovini 2022. godine, po novom modelu na bazi učenja koji se realizuje i koji će se primjenjivati u edukaciji trenera na svim nivoima za sticanje nacionalnih i UEFA licenci, u centrima za edukaciju trenera matičnih saveza.

Na seminaru su, osim učesnika iz zemlje domaćina i Crne Gore, učestvovale i delegacije fudbalskih saveza iz Islanda, Jermenije, Malte i Albanije.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име