Dragoljub Đuretić Zeta
FSCG
Kao i obično kada je Zeti potrebna pomoć, “uskače” Dragoljub Đuretić koji će preuzeti mladu ekipu i pokušati da napravi čudo nakon brojnih odlazaka i finansijskih problema.

Zeta se nalazi u velikim problemima pred novi šampionat koji počinje naredne nedjelje. Veliki broj igrača napustio je klub i odlučio da promijeni sredinu usljed ogromnih finansijskih problema pa su se juče na prozivci pojavili samo mlađi igrači. Golubovčane je napustio cijeli prvi tim – Burzanović, Kalezić, Aković, Milić, Milojko, Simović a pojačanja neće biti.

Dragoljub Đuretić još jednom je stao uz klub kad je najpotrebnije a kao razlog povratka iskusni stručnjak navodi privrženost klubu, navijačima i ljudima u klubu. S obzirom da je samo nedjelju dana do premijere protiv Dečića, cilj je što prije upoznati ekipu i spremiti ih za takmičenje.

“Da se takmičimo, afirmišemo mlade fudbalere, što smo s uspjehom radili prethodnih godina. Odustajanje nije opcija, jer bi značilo selidbu u treći rang. Ovako, i ispadanje daje mogućnost da se klub vrati već naredne sezone u Prvu ligu”, istakao je iskusni stručnjak.

Đuretić je na klupi naslijedio Ratka Dostanića, koji je u drugom dijelu prethodne sezone vodio ekipu. Golubovčani su prethodnu sezonu završili na 6. mjestu sa 45 bodova.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име