Futsal Francuska ubjedljiva
FSCG
Omladinska futsal reprezentacija Crne Gore poražena je i u revanš meču protiv vršnjaka iz Francuske, bilo je 0:7 za “trikolore“.

Gotovo preslikana prva utakmice ove dvije selekcije i još jedan ubjedljiv trijumf selekcije Francuske, koja je pokazala da je mnogo kvalitetniji tim od izabranika Sveta Ljesara. Ipak, ne treba zaboraviti da su “sokoli” nastupili u podmlađenom sastavu, sa velikim brojem igrača mlađih dvije godine od protivnika.

Prvo poluvrijeme nije nagovještavalo da će Francuska ostvariti ubjedljivu pobjedu, naša selekcija se dobro držala u defanzivi i prvi gol gosti su postigli tek u 15. minutu. U drugom dijelu “trikolori” su opravdali ulogu favorita i slavili sa 0:7. Za razliku od prvog meča igrači Sveta Ljesara nisu postigli gol.

Dvorana ,,Župa“, Tivat.

Sudije: Dražen Vukčević (Crna Gora), Adrijan Krumoa (Francuska).

Strijelci
0:1 – Mokvaka 15’, 0:2 – Melen 20’, 0:3 – Girio 24’, 0:4 – Betga 27’, 0:5 – Betga 28’, 0:6 – Melen 28’, 0:7 – Kone 29’  

Crna Gora: Irhad Popović, Srđan Petrušić, Srđan Drašković, Nemanja Nenezić, David Puletić. Igrali su još: Kenan Tafić, Miloš Koprivica, Nikola Mijušković, Pavle Vukčević, Željko Lješković, Arnes Lolović, Luka Knežević, Lazar Kostić.
Selektor: Sveto Ljesar.

Francuska: Steven Karon, Paulo Pereira, Amin Benšerif, Anatol Melen, Aue Betga. Igrali su još: Žerom Paskje, Uasini Girio, Vasim Šer, Tangi Mokvaka, Enzo Koeljo, Nama Traore, Bobo Niagate, Sala Galmin, Enza Kone.
Selektor: Pjer Demilije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име