Crnogorski telekom produžili saradnju godinu
FSCG
Fudbalski savez Crne Gore i Crnogorski Telekom produžili su saradnju na još godinu dana pa će ova kompanija biti zlatni sponzor fudbalske reprezentacije Crne Gore i generalni sponzor Prve crnogorske fudbalske lige.

Telekom 1.CFL biće naziv Prve crnogorske fudbalske lige i za sezonu 2021/2022 nakon što je FSCG produžio saradnju sa Crnogorskim Telekomom.

U kući fudbala, predsjednik FSCG Dejan Savićević i generalni sekretar Saveza Momir Đurđevac sa predstavnicima menadžmenta Telekoma Dušanom Banovićem (direktor Sektora za razvoj proizvoda) i Predragom Perkovićem (direktor Komercijalnog sektora) potpisali su ugovor o sponzorstvu na još godinu dana.

Treba istaći da ovo partnerstvo traje već 14 godina i da su tokom prethodnog perioda uložili dosta sredstava u promociju fudbala i najvažnijih vrijednosti ovog sporta u Crnoj Gori.

Predstavnici Crnogorskog Telekoma istakli su zadovoljstvo u nadi da će ovo partnerstvo uključiti još više najmlađih ljubitelja fudbala, te da se kroz aktivnosti sa reprezentativcima i klubovima promovišu pobjednički duh, fer-plej, jedinstvo i timska igra.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име