FSCG- izborna skupština
izvor: facebook

FSCG je reagovao na odluku Inspekcije za sport Uprave za inspekcijske poslove da privremeno zabrani održavanje Izborne skupštine, koja je zakazana za 30. jun.

“Ovaj način informisanja, putem društvenih mreža, posebno začuđuje jer je Fudbalski savez Crne Gore već uložio dozvoljena pravna sredstva u zakonom definisanim rokovima na rešenje koje smatra nezakonitim.”U daljem saopštenju FSCG se kaže:

“Fudbalski savez Crne Gore je, najblaže rečeno, iznenađen načinom na koji je Inspekcija za sport informisala javnost, a samim tim i Fudbalski savez, o donošenju upravnog akta kojim se privremeno zabranjuje održavanje Skupštine zakazane za 30.06.2021. godine. Fudbalski savez Crne Gore će se danas obratiti javnosti, nadležnim institucijama, kao i Svetskoj fudbalskoj federaciji (FIFA) i Evropskoj fudbalskoj asocijaciji (UEFA) sa detaljnim informacijama vezanim za kompletan slučaj,” navodu se u saopštenju Fudbalskog Saveza Crne Gore.

“Inspekcija za sport je donijela Rješenje kojim je privremeno zabranila FSCG da 30. juna 2021. godine održi sjednicu Izborne skupštine Fudbalskog saveza Crne Gore, za mandatni period 2021/2025, iz razloga što isti nije održao sjednicu klubova FSCG – Sjever Crne Gore”, objavljeno je ranije na Tviter nalogu Uprave za inspekcijske poslove.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име