Futsal Francuske sokoli
FSCG
Omladinska futsal selekcija Crne Gore poražena je u prvom prijateljskom duelu protiv vršnjaka iz Francuske 1:5.

Futsal selekcija Crne Gore ispod 19 godina zabilježila je poraz protiv selekcije Francuske, u prvom prijateljskom meču koji će ove dvije reprezentacije igrati u Tivtu. “Trikolori” su ušli u ovaj meč kao apsolutni favoriti, prvo iz razloga što se radi o jednoj od najkvalitetnijih reprezentacija u ovom uzrastu, a i zbog činjenice da su naši reprezentativci dvije godine mlađi.

Ipak, “sokoli” su pružili pristojan otpor uprkos porazu od 1:5 a to najbolje pokazuje činjenica da su gosti čak četiri gola postigli u drugom dijelu utakmice. Jedini gol za Crnu Goru postigao je Kenan Tafić u 27. minutu.

Isti rivali odigraće još jedan prijateljski meč u Tivtu, takođe sa početkom u 18 časova.

CRNA GORA – FRANCUSKA 1:5

Dvorana ,,Župa“, Tivat.

Sudije: Dražen Vukčević (Crna Gora), Adrijan Krumoa (Francuska).

Strijelci
0:1 – Paskje 21’, 0:2 – Traore 22’, 0:3 – Melen 22’, 0:4 – Melen 24’, 1:4 – Tafić 27’, 1:5 – Pereira 27’

Crna Gora: Irhad Popović, Srđan Petrušić, Srđan Drašković, Nemanja Nenezić, David Puletić. Igrali su još: Kenan Tafić, Miloš Koprivica, Nikola Mijušković, Pavle Vukčević, Željko Lješković, Arnes Lolović, Luka Knežević, Lazar Kostić.
Selektor: Sveto Ljesar.

Francuska: Steven Karon, Paulo Pereira, Amin Benšerif, Anatol Melen, Aue Betga. Igrali su još: Žerom Paskje, Uasini Girio, Vasim Šer, Tangi Mokvaka, Enzo Koeljo, Nama Traore, Bobo Niagate, Sala Galmin, Enza Kone.
Selektor: Pjer Demilije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име