Futsal turnir u Poreču
FSCG
Futsal selekcija Crne Gore U19 učestvovaće na turniru u Poreču od 14. do 20. juna. Selektor Sveto Ljesar je za tu priliku odabrao 14 igrača.

Naša reprezentacija će u Poreču igrati u grupi sa Hrvatskom, Poljskom i Ukrajinom dok će u drugoj grupi nastupiti Španija, Francuska, Srbija i Moldavija.

Selektor Sveto Ljesar se za ovu priliku odlučio za 14 igrača:

Golmani: Igor Knežević (KMF Pruška), Irhad Popović (KMF Ulcinj);

Igrači: Srđan Petrušić, Nikola Mijušković (KMF Nikšić), David Puletić (KMF Onogošt), ŽeljkoLješković (Sutjeska), Marko Labović, Miloš Koprivica, Srđan Drašković, Lazar Kostić (KMF Onogošt), Lazar Čogurić (KMF Gorštak), Pavle Vukčević (Mirabile moda), Arnes Lolović, Kenan Tafić (KMF Ulcinj).

Na otvaranju naša selekcija igraće protiv Hrvatske, 15. juna od 18h. Naredna dva dana dueli su zakazani u 15:30h, prvo protiv Poljske a onda i Ukrajine. Utakmice za plasman igraju se 19. i 20. juna.

Selektor Ljesar ne krije zadovoljstvo zbog učešća na prestižnom futsal turniru koji će imati višestruku korist za igrače ovog uzrasta:

– Drago mi je što ćemo biti učesnici najboljeg turnira u Evropi ove godine za igrače rođene 2002. godine. Ova generacija je zbog pandemije napravila pauzu od skoro devet mjeseci i nije imala utakmica. Zato smo sada napravili malo duže pripreme nego obicno. Planirano je da odradimo 11 treninga i najmanje jednu kontrolonu utakmicu sa seniorima KMF Onogošt, tako da sam siguran da ćemo spremni dočekati turnir. Mislim da ćemo od utakmica sa vrhunskim ekipama svi imati višestruku korist, istakao je Ljesar.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име