Grblju suspendovan domaći teren, novčane kazne za Arsenal, Berane i Jedinstvo

0
8
Grblju domaći teren
FSCG
FK Grbalj kažnjen je sa zabranom odigravanja dva meča na domaćem terenu u Radanovićima, zbog slabe organizacije utakmice protiv Jedinstva. Novčane kazne za Arsenal, Berane i Jedinstvo.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore donijela nekoliko odluka koje prenosimo u nastavku.

FK Grbalj kažnjen je zabranom odigravanja dvije utakmice na domaćem terenu zbog slabe organizacije utakmice 5. kola 2.CFL protiv Jedinstva. Seniorskom timu FK „Grbalj“ zabranjuje se odigravanje dvije utakmice na fudbalskom igralištu – stadionu u Radanovićima i na fudbalskim igralištima – stadionima bližim od 50 kilometara od suspendovanog igrališta – stadiona.

Razlog je ulazak navijača na teren sa namjerom da se obračuna sa isključenim gostujućim igračem.

FK „Arsenal“ iz Tivta kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 400 eura zbog slabe  organizacije i upotrebe pirotehničkih sredstava od strane njihovih navijača na utakmici 3. kola 2.CFL protiv Igala.

FK „Berane“ kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 500 eura zbog  nereda koje su izazvali njihovi navijači na način što su pjevali pjesme sa političkim i drugim zabranjenim sadržajima, i upotrebe pirotehničkih sredstava na utakmici 3. kola 2.CFL protiv Jedinstva.

FK „Jedinstvo“ iz Bijelog Polja kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 400 eura zbog slabe organizacije i nereda na utakmici 4. kola 2.CFL protiv Cetinja.

Obustavljen je disciplinski postupak prema Bećirović Nerminu, zvaničniku FK „Jedinstvo“, zbog fizičkog napada na protivničkog igrača u pokušaju na utakmici 5. kola 2.CFL, odigrane između FK „Grbalj“ – FK „Jedinstvo“, čime bi počinio prekršaj iz člana 68 stav 2 u vezi stava 1 Disciplinskog pravilnika FSCG, jer nije dokazano da je počinio navedeni prekršaj.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име