Infantino čestitao
FSCG
Đani Infantino, predsjednik Svjetske fudbalske asocijacije (FIFA) čestitao je reizbor Dejanu Savićeviću na mjesto predsjednika Fudbalskog saveza Crne Gore.

Nakon što je to uradio predsjednik Evropske fudbalske federacije, Aleksandar Čeferin, reizbor na mjesto predsjednika FSCG čestitao je i Đani Infantino čije pismo prenosimo u nastavku.

– “Dragi predsjedniče,

Prihvatite moje srdačne pozdrave i najiskrenije čestitke povodom reizbora na mjesto predsjednika Fudbalskog saveza Crne Gore za naredni četvorogodišnji period na sjednici Skupštine koja je održana 30. juna 2021. godine.

Bio bih vam zahvalan kada biste prenijeli moje čestitke i ostalim članovima Izvšrnog odbora koji su izabrani zajedno sa Vama. Ujedno, iskoristiću priliku da Vam se zahvalim na radu, naporima i važnom doprinosu koji dajete promociji našeg sporta i njegovih vrijednosti u Crnoj Gori i cijelom svijetu.

Uz izraze najljepših želja za novi mandat, Vama i vašem timu želim puno uspjeha u savladavanju svih predstojećih izazova, iščekujem sa zadovoljstvom, dragi predsjedniče, nastavak naše saradnje posvećen rastu i napretku fudbala u Crnoj Gori u godinama koje su pred nama.“

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević, na nedavno održanom kongresu, izabran je za jednog od predstavnika Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) u Savjetu FIFA”. 

Podsjećamo, Dejan Savićević nastaviće da predvodi krovnu fudbalsku instituciju u Crnoj Gori u naredne četiri godine, nakon što je za njega glasalo svih 29 prisutnih delegata.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име