Iskra Kumburović godišnjak
FB: Iskra
Fudbalski klub Iskra sa dosta promjena u igračkom kadru dočekaće novu sezonu. Posljednje pojačanje je 18-godišnjak engleskog državljanstva, Leo Jauković dok je Nikola Kumburović produžio saradnju na još godinu dana.

Iskra je nastavila da jača svoje redove a posljednje pojačanje je talentovani 18-godišnjak engleskog državljanstva Leo Jauković. Jauković pokriva poziciju krilnog igrača.

On je 10 pojačanje u ovom prelaznom roku a prije Jaukovića dres Iskre su zadužili Žarko Grbović, Stefan Spasojević, Ilija Tučević, Vilijan Dijaš, Nikola Vukotić, Petar Pavlićević, Vojin Pavlović, Ilija Radunović i Balša Sekulić.

Nikola Kumburović dogovorio je produžetak saradnje na još godinu dana, saopšteno je na zvaničnoj Facebook stranici kluba.

Pavle Stojanović kao pozajmljen igrač provešće godinu dana na pozajmici u Grblju.

3 KOMENTARI

  1. Već vidim da će da zažali đe je došao jadan on, neće znati šta ga je snašlo. A ne znam ni šta če Iskri on jer mi imamo sigurno ovako mladog igrača u našoj zemlji kome bi više pristajalo ovo mjesto ali dobro neka radi Iskra šta misli da treba i kako misli da je ispravno

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име