Nedović
FB: Iskra
Nakon što je Aleksandar Nedović podnio ostavku na mjesto šefa stručnog štaba, uprava Iskre riješila pitanje trenera pa će do kraja sezone tim voditi Milivoje Novović, Srđan Nikić i Miloš Lakić.

Fudbalski klub Iskra neće angažovati novog trenera do kraja sezone već će priliku dati trenerima koji su radili zajedno sa Aleksandrom Nedovićem. Milivoje Novović, Srđan Nikić i Miloš Lakić probaće da podignu ekipu i obezbijede opstanak u ligi bez igranja baraža iako to neće biti lak zadatak.

Aleksandar Nedović je poslije tri i po godine provedene na klupi Iskri podnio ostavku na mjesto šefa stručnog štaba, nakon serije loših rezultata u prvenstvu kao i ispadanja u polufinalu Kupa Crne Gore Dečića. Nedović je bio dio najvećeg uspjeha Iskre u istoriji obezbijedivši kvalifikacije za evropska takmičenja.

Fudbalski klub Iskra se zahvalila svom dosadašnjem treneru i poželjela mu sreću u nastavku karijere:

– Iako u prethodnom periodu naš tim rezultatski nije dobro prolazio, utisak je da smo u većini tih utakmica igrali dobro. U nekima je falilo i malo sportske sreće da rezultati odu u drugom smjeru. Nakon tri i po godine provedenih u našem klubu, ne želimo i nećemo zaboraviti da je Aco bio taj sa kojim je Iskra ostvarila najveće uspjehe i izborila istorijski plasman u kvalifikacije za evropska takmičenja. Takođe, u izboru FSCG za 2020. Aleksandar je proglašen za jednog od najboljih trenera naše lige. Ovim putem želimo da se zahvalimo Acu Nedoviću na svim dostignućima kao i vremenu provedenom u našem klubu. Želimo mu svu sreću u budućoj trenerskoj karijeri, naveli su iz Iskre.

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име