Iskra Lokomotiva
FB: Iskra
FK Iskra sjutra počinje sa pripremnim utakmica a prvi rival Danilovgrađana biće hrvatska Lokomotiva. Iskra će odigrati nekoliko pripremnih utakmica u Hrvatskoj ali jedan od fokusa biće i sastavljanje ekipe za nastavak šampionata nakon što je klub napustilo nekoliko igrača.

Fudbaleri Iskre počeli su sa pripremama za nastavak šampionata u Meridianbet 1. CFL. Danilovgrađani će od 13. do 25. januara boraviti u hrvatskom Medulinu gdje će odigrati tri prijateljska meča, protiv NK Lokomotiva, NK Opatija i NK Dugopolje, koji će zamijeniti NK Slaven Belupo zbog trenutne situacije sa COVID-19.

Ekipa će boraviti u hotelu Park Plaza Belvedere do povratka u Crnu Goru, 25. januara.

Ovo će biti odlična prilika da se izabranici Srđana Nikića spreme za proljećni dio šampionata s obzirom da će odigrati nekoliko izuzetno kvalitetnih utakmica. Ipak, ono o čemu će sigurno misliti Uprava jeste angažovanje novih igrača kako je klub napustilo nekoliko standardnih prvotimaca.

Bogdan Milić i Goran Milojko dobili su dozvolu da promijene sredinu i pojačaju uzbekistanski FK Andijon dok je klub dogovorio sporazumni prekid saradnje sa desnim bekom Ilijom Radunovićem.

Pominje se i odlazak Miloša Bakrača koji bi trebalo da pojača Dinamo Samarkand ali taj transfer još uvijek nije realizovan.

Od novajlija za sada klub je pojačao samo Periša Pešukić iz Partizana.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име