Jedinstvo FSCG stolica
FB: Jedinstvo
Završeno je postavljanje plastičnih stolica na malog tribina gradskog stadiona u Bijelom Polju. FK Jedinstvo nastavlja sa ulaganjem u infrastrukturu u saradnji sa FSCG, sljedeće u planu je rekonstrukcija Zapadne tribine u Nikoljcu.

Lider Amplitudo 2.CFL ima odlične šanse da ove godine obezbijedi direktan plasman u Telekom 1.CFL a Uprava kluba, u saradnji sa FSCG, ulaže velike napore da publika u Bijelom Polju ima dobre uslove za gledanje utakmica u Nikoljcu. Klub se na zvaničnoj FB stranici pohvalio dosadašnjim naporima i najavio nove projekte, koji se odnose na rekonstrukciju Zapadne tribine kao i izgradnju pomoćnog terena.

Naredni projekat, nakon postavljanja stolica na maloj tribini i postavljanja reflektora, biće izragdnja pomoćnog terena koji je od fundamentalne važnosti za klub.

Uprava kluba zahvalila se podršci kompletnom rukovodstvu FSCG na čelu sa Predsjednikom Dejanom Savićevićem i sekretarom Momirom Đurđevcem, koji su iskazali potpunu spremnost da sve dogovorene infrastrukturne projekte, koje je Upravni odbor FK JEDINSTVO u saradnji sa opštinom Bijelo Polje, kandidovao kao prioritetne, realizuju u što kraćem roku i na vrlo kvalitetan način.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име