Amplitudo Jedinstvo Arsenal Kom
Amplitudo 2.CFL
Danas su na programu utakmice 15. kola Amplitudo 2.CFL. Lider Jedinstvo dočekuje na svom terenu neugodnu Mladost DG, Arsenal na teškom gostovanju na Zlatici, Bokelj gost “trikolorima” iz Grblja.

U Bijelom Polju se konačno osjeća šampionska atmosfera. Izabranici Vuka Bogavca “grabe” ka Meridianbet 1. CFL, igraju odličan fudbal što najbolje pokazuje gol razlika 21:3 (posljednji gol su primili upravo protiv današnjeg rivala, prije 9 kola) pa je logično da su veliki favoriti protiv najmlađe ekipe u ligi Mladost DG.

Kom igra po sistemu toplo-hladno i upravo zbog toga tim sa Zlatice kasni za vodećom trojkom, ipak, direktan duel i pobjeda protiv Arsenala mogla bi da donese nadu da još uvijek nije ništa izgubljeno kada je u pitanju borba za vrh tabele. Tivćani igraju dobro i imaju blagu prednost prije meča ali sigurno se i domaćin pita na svom terenu.

Bokelj će tražiti nove bodove protiv Grblja u Radanovićima. “Trikolori” su u posljednjih par utakmica pokazali da imaju ekipu koja ne treba da strahuje za opstanak ali je situacija i dalje jako teška pa bi eventualni uspjeh protiv Kotorana podigao moral ekipe.

Berane na svom terenu dočekuje “fenjeraša” Titograd, dok će Cetinje ugostiti Igalo.

Sve utakmice počeće od 13:30h.

SRIJEDA, 10.11.2021.Izvještaj
13:3015. koloGradski stadionJEDINSTVOOFK MLADOST DG 
13:3015. koloStadion Donja SutvaraGRBALJBOKELJ 
13:3015. koloStadion LugoviCETINJEIGALO 
13:3015. koloGradski stadionBERANEOFK TITOGRAD 
13:3015. koloStadion FK KomKOMARSENAL