Jovan Kaluđerović
FSCG
Kandidat za predsjednika FSCG, Jovan Kaluđerović, obavijestio je FSCG, delegate i ukupnu crnogorsku javnost da neće prisustvovati Izbornoj Skupštini koja je zakazana za danas, zbog privremene zabrane za održavanje Skupštine koju je donijela Inspekcija za sport.

Malo ko je očekivao da će se odigrati prava saga oko izbora za novog predsjednika Fudbalskog saveza Crne Gore. Nakon što je Inspekcija za sport donijela rješenje o privremenoj zabrani održavanja Izborne Skupštine FSCG, crnogorska fudbalska kuća je obavijestila UEFA-u i cjelokupnu javnost da će se zakazana Skupština održati danas uprkos zabrani.

Sjednica je zakazana za 13h u hotelu Ramada ali aktuelni kandidat Dejan Savićević najvjerovatnije neće imati protivkandidata:

– Pripremam se za sjednicu Skupštine FSCG koja će biti organizovana u skladu sa crnogorskim i propisima FSCG, FIFA i UEFA, na kojoj ću pobijediti bez dileme, istakao je Kaluđerović.

Bivši crnogorski sudija poručio je da vjeruje da će doći do apsolutne pobjede kada se bude organizovala Skupština po crnogorskim, ali i propisima UEFA-e, FIFA-e i FSCG.

– Poznato je da je Inspekcija za sport donijela rješenje o privremenoj zabrani održavanja Izborne Skupštine FSCG zakazane za 30.06.2021. godine. To znači da moja izvjesna pobjeda na zabranjenoj sjednici ne bi bila pravno valjana, pa bi moje prisustvo bilo bez smisla, poručio je Jovan Kaluđerović.

Vidjećemo kakav će epilog dobiti ova komplikovana situacija u FSCG.

4 KOMENTARI

  1. U FSCG se drze lijepo mogu vam reci… Po jedno 4-5 poslova obavljaju, putuju, primaju po 4-5 plata… Vecina od njih ne zna sto je ofsajd ali to je manje bitno…Uziva se u povezanoj hobotnici vec godinama i tesko je Boga mi kad neko oce to da ti uzme…. Sudijska organizacija jos gora… Par ljudi zna svoj posao, ostali… Ne daj boze.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име