Kapiten Rudara pojačao srpskog superligaša Kolubaru

Kapiten Rudara iz Pljevalja Miloš Zečević prvo je pojačanje srpskog superligaša Kolubare. Zečević je dobrim igrama u Rudaru zaradio poziv reprezentacije Crne Gore pa je sigurno da su Pljevljaci ostali bez važnog igrača.

Vezista “rudara” Miloš Zečević promijenio je klub nakon što je dobrim igrama u svom matičnom Rudaru skrenuo pažnju na sebe. Sigurno je da će Pljevljaci morati da potraže adekvatno pojačanje i novu “10-ku” s obzirom da je Miloš bio važan igrač na sredini terena.

Zečević je tri puta dobijao poziv reprezentacije Crne Gore ali nije još uvijek dobio šansu u “A” timu. Nada se da će prelazak u Kolubaru otvoriti vrata reprezentacije.

Dolazak u Kolubaru smatram kao napredak u karijeri. Imao sam poziv još nekih srpskih superligaša, ali odlučio sam se za Kolubaru. Prošle godine smo odigrali dva kontrolna meča, tada sam se uverio da klub iz Lazarevca ima dobar tim i stručni štab, a dogovor je postignut za par minuta. Dobrim igrama u zeleno-crnom dresu hoću da se izborim za seniorsku reprezentaciju Crne Gore. Bio sam tri puta pozivan ali bez nastupa. Za mladu selekciju sam odigrao 12 mečeva“, istakao je Zečević.

Postavi odgovor