Mladen Božović
FSCG
Bivši crnogorski reprezentativac Mladen Božović, nakon što se povukao iz fudbala, ponovo će biti na poziciji gdje je proveo čitavu karijeru – na golu Zore iz Spuža.

Trećeligaš iz Spuža će naredne sezone proslaviti 100 godina postojanja (osnovan 1922. godine) nakon što je jedan period klub prestao sa radom zbog finansijskih neprilika. Bivši igraši toga kluba, ljubitelji sporta, a i mjesta Spuža, donijeli su odluku da se klub ponovo vrati na fudbalsku scenu, a da su određeni ciljevi već postavljeni govori činjenica da je ekipa vec počela sa radom i odigrala par prijateljskih utakmica.

U narednom periodu klub će odigrati nekoliko utakmica sa ekipama iz Telekom 1.CFL i Amplitudo 2.CFL i to će biti dobra prilika da se učvrsti igrački kadar koji će juriti plasman u Amplitudo 2.CFL.

Mladen Božović, popularni Bonja, odazvao se pozivu Uprave kluba i dogovorio saradnju gdje će biti jedan od nosilaca ovog projekta.

“Angazovanje Mladena Božovića, najprije kvalitetne osobe a zatim I igrača, o čemu dovoljno svjedoči njegova fudbalska biografija pokazuje naše namjere i ciljeve koje smo postavili za ovu sezonu”, istakli su na facebook stranici Zore.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име