Mornar pravi ozbiljan tim
FB: Marko Ćetković
Fudbalski klub Mornar pravi ozbiljan i konkurentan tim za crnogorske prilike, uprava kluba dogovorila saradnju sa Markom Ćetkovićem i Andrijom Kaluđerovićem.

Po svemu sudeći, Mornar ne želi biti više usputni prolaznik i jednokratni član najjačeg ranga takmičenja u Crnoj Gori. Poznato je da Barani nisu uspjeli zadržati status prvoligaša u svakoj sezoni kada bi obezbijedili plasman u Telekom 1.CFL ali se već sada može prepoznati da su namjere ove Uprave itekako ozbiljne.

Nakon što su prošle sezone napravili ozbiljan tim za drugoligaške prilike, koji je ostvario zacrtani cilj i lako došao do titule u Amplitudo 2.CFL, uprava kluba je zadržala kostur ekipe i uspjela da dogovori saradnju sa par jako kvalitetnih fudbalera.

Mornar će na sredini terena biti jači za Andriju Kaluđerovića i Marka Ćetkovića. Pouzdani vezista sa Cetinja, Andrija Kaluđerović, napustio je Podgoricu nakon uspješne sezone gdje je bio najstandarniji igrač pa će sigurno značiti iskustvo bivšeg igrača Lovćena, Rudar, norveškog Honefosa, Mladosti, Grblja i Koma.

Barani su dogovorili saradnju i sa Markom Ćetkovićem koji je napustio Sutjesku poslije nekoliko uspješnih godina, gdje je osvojio titulu prvaka, igrao kvalifikacije za Ligu šampiona i došao do zvanja najboljeg igrača i strijelca Telekom 1.CFL. Raskid saradnje sa Sutjeskom iskoristila je uprava Mornara i angažovala iskusnog veznjaka koji sigurno ima još dosta toga da ostavi crnogorskom fudbalu.

Prije ovog dvojca, klub je pojačao Balša Radović kao i talentovani golman Rudara Lazara Baltića.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име