Nenad Maslovar
FSCG
Izborna Skupština Udruženja klubova FSCG – Jug odlučila je da u periodu od 2021-2025 godine predsjednik Udruženja klubova FSCG Jug bude Nenad Maslovar.

Izbornoj Skupštini prisustvovali su svi delegati, ukupno 25, pa nije bilo prepreka da Skupština donosi odluke. Nenad Maslovar izabran je za novog predsjednika Udruženja klubova FSCG glasovima 13 delegata, dok je drugi kandidat u izbornoj trci bio Mihailo Đurović sa 11 glasova. Jedan delegat bio je uzdržan.

– Zahvalio bih se svim prisutnim delegatima, posebno onima koji su mi dali glas. Biću predstavnik svih klubova južne regije i pomoći ću im oko komunikacije sa Savezom, bitisanjem i funksionisanjem na svakodnevnom nivou. Konstantna komunikacija sa klubovima i Savezom biće u centru mog angažovanja tokom narednog mandatnog perioda, istakao je Maslovar.

Predsjednik FSCG Dejan Savićević izrazio je zadovoljstvo i nadu da će sa novim predsjednikom imati saradnju na visokom nivou.

– Siguran sam da će predsjednik, njegovi saradnici i organi Udruženja biti maksimalno posvećeni obavezama koje su pred njima i da će iste biti u potpunosti ispunjene. Fudbalski savez će biti na usluzi klubovima sa juga naše zemlje i učiniće sve što je moguće da se dodatno unaprijede uslovi za bavljenje fudbalom kako bi u budućnosti nove generacije igrača i igračica što kvalitetnije obavljali trenažni proces i odigravali takmičarske mečeve. Nadam se da će lokalne samouprave gradova na jugu Crne Gore pokazati veće interesovanje za unaprijeđenje fudbalske infrastrukture za šta će u Fudbalskom savezu imati odgovornog i predanog partnera, rekao je Savićević.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име