Omladinci poraženi u Poreču
FSCG
Omladinska futsal reprezentacija do 19 godina poražena je i u drugom meču turnira “Poreč kup“, nakon Hrvatske i Poljaci su bili bolji od naše selekcije 1:0.

Naša selekcija je ostavila vrlo dobar utisak na otvaranju turnira u Poreču protiv Hrvatske iako nisu nagrađeni zbog toga. Za razliku od tog duela, izabranici Sveta Ljesara nisu uspjeli da ponove hrabru i disciplinovanu igru protiv Poljske iako smo poraženi minimalnim rezultatom 1:0.

Selektor Ljesar je istakao da momci nisu bili na nivou kao protiv Hrvatske ali da nema šta da zamjeri igračima:

– Mnogo smo se potrošili u prvom meču, tako da je to jedan od razloga zbog kojeg smo danas izgubili utakmicu. Ipak, nemam što da zamjerim mojom momcima, borili su se koliko su mogli, kazao je Ljesar.

Jedini gol na meču protiv Poljske viđen je u 7. minutu kada je Kasper Sendlevski pogodio iz kaznenog udarca sa 10 metara.

Posljednji meč grupne faze Crna Gora igra sjutra od 15:30 časova sa Ukrajinom. U zavisnosti od rezultata te utakmice, odrediće se za koji plasman na turniru će igrati naša selekcija.

POLJSKA – CRNA GORA 1:0

Sportska dvorana Finida, Poreč.

Sudije: Žilijan Lang (Francuska), Georg Jansizijan (Švedska).

Strijelac
1:0 – Sendlevski 7′

Žuti kartoni
Petrušić, Puletić, Lješković – Crna Gora

Poljska: Kasper Opatovski, Patrik Zajac, Pavel Mura, Kasper Sendlevski, Kamil Hutira. Igrali su još: Kamil Griko, Mihal Neihs, Marsin Jastržebski, Filip Turkovid, Bartoš Musijal, Kamil Rol, Miloši Kržempek.
Selektor: Lukaš Zebrovski.

Crna Gora: Igor Knežević, David Puletić, Srđan Petrušić, Željko Lješković, Arnes Lolović. Igrali su još: Irhad Popović, Lazar Čogurić, Marko Labović, Srđan Drašković, Miloš Koprivica, Nikola Mijušković, Pavle Vukčević, Arnes Lolović, Kenan Tafić, Lazar Kostić.

Selektor: Sveto Ljesar.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име