Omladinci Republike Irske preliminarna runda kvalifikacija
FSCG
Omladinska reprezentacija Crne Gore sjutra će igrati sa vršnjacima iz Republike Irske u okviru prvog kola grupe 6 preliminarne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Sjutra od 13:30h “sokoli” počinju novi kvalifikacioni ciklus a za prolaz u elitnu rundu nadmetaće se sa selekcijama Bugarske, Republike Irske i Bosne i Hercegovine. Izabranike Slobodana Draškovića čeka težak zadatak ali selektor vjeruje da ova generacija može napraviti dobar rezultat. U svega šest dana naša selekcija odigraće čak tri utakmice tako da je od izuzetne važnosti što duža klupa, a ovog puta Drašković će moći da računa i na mlade reprezentativce Mijovića i Đukanovića.

Drašković ističe da će upravo uvodni meč protiv Republike Irske biti možda i najteži:

– Grupa je prilično ujednačena, ali bih ipak izdvojio Republiku Irsku kao favorita. Dobro smo ih analizirali i vidjeli da se radi o veoma kvalitetnoj ekipi. Prije svega, fizički su veoma jaki i, samim tim, veoma agresivni na terenu. Imaju dosta igrača koji igraju u engleskim klubovima. Bugarska i Bosna i Hercegovina takođe imaju kvalitetne ekipe, izjavio je selektor.

Dvije najbolje plasirane ekipe iz grupe izboriće nastup u elitnoj rundi, kao i najbolja trećeplasirana reprezentacija iz jedne od 13 grupa u ovoj fazi kvalifikacija.

10.novembar
13:30 – Republika Irska – Crna Gora
13:30 – Bosna i Hercegovina – Bugarska

13.novembar
13:30 – Bugarska – Crna Gora
13:30 – Republika Irska – Bosna i Hercegovina

16.novembar
13:30 – Crna Gora – Bosna i Hercegovina
13:30 – Bugarska – Republika Irska

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име