Budućnost Adrija
fkbudućnost.me
Fudbaleri Budućnosti odigrali su prvu pripremnu utakmicu u sklopu priprema za nastavak šampionata a rival je bila ekipa Adrije. “Plavi” su bili furiozni protiv “Japanaca” sa 7:1 a sve golove možete pogledati na našem portalu.

Prva proba pred nastavak šampionata za izabranike Aleksandra Nedovića završena je na najbolji način. “Plavi” su po veoma teškim uslovima za igru ubjedljivo savladali ekipu Adrije sa 7:1 a treba napomenuti da je šef stručnog štaba Budućnosti šansu dao svim igračima.

Šampion je rutinski savladao tim koji se mahom sastoji od japanskih internacionalaca i tokom čitave utakmice postavljalo se pitanje samo sa koliko golova prednosti će slaviti izabranici Aleksandra Nedovića. Golove za Budućnost postigli su Zoran Petrović u 18, Luka Mirković u 26, Nemanja Sekulić u 41, Viktor Đukanović u 49. i 51, Nenad Krivokapić u 53. i Lazar Mijović u 60. minutu dok je Adrija smanjila u 88. minutu za 7:1.

FK Budućnost: Pavličić, Raspopović, Ćuković, Dakić, Sekulić, Mirković, Novović, Aleksa Ćetković, Petrović, Ivanović i Perišić

Ovdje možete pogledati sve golove Budućnosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име