Futsal Poreču četvrtom mjestu
FSCG
Futsal reprezentacija Crne Gore porazom protiv Finske (7:0) završila je turnir u Poreču na četvrtom mjestu.

Podmlađena selekcija Crne Gore završila je turnir u Poreču na četvrtom mjestu, sa dvije pobjede i dva poraza. “Sokoli” su savladali San Marino i Saudijsku Arabiju dok su poraženi od Malte i Finske. U borbi za treće mjesto na turniru, Finci su pokazali da su kvalitetnija i bolja ekipa od naše mlade ekipe ali sigurno je da selektor Sveto Ljesar ima razloga za optimizam.

“Bili su bolji rival tokom čitavog meča i zasluženo su slavili. Nama je ovo bila četvrta utakmica u četiri dana, tako da ovi mladi momci nijesu imali dovoljno snage i svježine da se ravnopravno nose sa ekipom kakva je Finska. Generalno gledano, nama je ovaj turnir donio dosta toga pozitivnog i u dobrom raspoloženju očekujemo pripreme i kvalifikacije početkom novembra na Gibraltaru”, istakao je Ljesar.

FINSKA – CRNA GORA 7:0

Dvorana ,,Finida“, Poreč.

Sudije: Danijele D'Adamo (San Marino), Doroteja Mušić (Slovenija).

Strijelci
1:0 – Pirtijoki 7’, 2:0 – Alasutari 15’, 3:0 – Hosio 29’, 4:0 – Autio (p) 33’, 5:0 – Hosio 36’, 6:0 – Vesalija 37’, 7:0 – Vesalija 38’

Crna Gora: Igor Knežević, Srđan Petrušić, Stefan Vlaović, Marko Labović, David Puletić. Igrali su još: Irhad Popović, Lazar Kostić, Miloš Koprivica, Nikola Mijušković, Pavle Vukčević, Željko Lješković, Arnes Lolović, Kenan Tafić.
Selektor: Sveto Ljesar.

Finska: Nila Vile Laitinen, Anti Koivumeki, Panu Autio, Henri Alamikotervo, Tuka Pikarainen. Igrali su još: Aleski Pirtijoki, Oli Pojlio, Jarmo Juno, Jako Alasutari, Miko Kitele, Mika Hosio, Vesalija, Jano Korpeija, Liro Vana.
Selektor: Ivo Martić.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име