Pro beach soccer
Portal Ulcinj
Turistička organizacija Ulcinj organizovala je “Pro beach soccer” gdje su priliku da se takmiče na pijesku imali sportski novinari iz zemalja regiona, sve u cilju promocije turističke ponude Ulcinja.

Sportski novinari Crne Gore osvojili su drugo mjesto na “Pro beach soccer” turniru u Ulcinju, koji je organizovala TO Ulcinj, sve u cilju promocije turističke ponude našeg najjužnijeg grada na obali. Osim selekcije sportskih novinara iz naše zemlje, učešće na turniru uzele su i novinarske ekipe iz Bosne i Hercegovine, Albanije, Kosova i Sjeverne Makedonije. Upravo je Bosna i Hercegovina savladala Crnu Goru u finalu, rezultatom 4:2 ali je pitanje pobjednika potpuno u drugom planu.

Turnir na pijesku održan je na Velikoj plaži u Ulcinju, kao inicijativa TO Ulcinj da ovakav vid takmičenja postane tradicija u Crnoj Gori i privuče veliku pažnju kada je u pitanju promocija ulcinjskog turističkog proizvoda.

Sportski novinari Crne Gore su do finala stigli pobjedama u grupi protiv Kosova (3:1) i Bosne i Hercegovine (3:2) da bi u polufinalu nadigrali Albaniju sa 3:0. Finale je bilo spektakularno i puno lijepih golova a više sreće su imali Bosanci koji su došli do pobjede (4:2) i osvojili turnir.

Urednih sportske redakcije “Vijesti”, Danilo Mitrović, podigao je pehar namijenjen najboljem strijelcu turnira sa četiri gola.

Nadamo se da će ovogodišnje izdanje turnira biti najava brojnih manifestacija na pijesku i da će TO Ulcinj privući veliki broj turista koji mogu uživati u brojnim prirodnim ljepotama najjužnijeg grada u Crnoj Gori.

13 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име