Poznat raspored za popunu
FSCG
Komisija za takmičenje FSCG odredila je parove i raspored odigravanja baraž utakmica za popunu Amplitudo 2.CFL. Cetinje, Mladost DG i Petnjica boriće se za dva mjesta i plasman u viši rang.

Pobjednici seniorskih liga Udruženja klubova FSCG – Jug, Centar i Sjever, odnosno Cetinje, Mladost DG i Petnjica obezbijedili su baraž utakmice za popunu Amplitudo 2.CFL, gdje će dvije najbolje ekipe u ovom trouglu osigurati plasman u viši rang. Cetinje i Petnjica imaju iskustvo takmičenja u ovom rangu dok je Mladost PG klub koji se od skoro takmiči u seniorskoj konkurenciji.

Prvi meč igraće se 27. maja a rivali će biti Petnjica i Mladost PG od 17:30h. U drugom kolu, četiri dana kasnije Mladost PG će dočekati Cetinje dok će klub iz prijestonice biti domaćin Petnjici 3. juna.

Dvije najbolje ekipe osiguraće plasman u viši rang, utakmice se igraju po jednokružnom sistemu voljom žrijeba. Radi lakšeg utvrđivanja konačne tabele i plasmana u Amplitudo 2.CFL, na svim utakmicama baraža koje se završe neriješenim rezultatom izvode se jedanaesterci.

Raspored

1.kolo (27. maj)
17:30 – Petnjica – Mladost DG

2.kolo (31. maj)
17:30 – Mladost DG – Cetinje

3.kolo (3. jun)
17:30 – Cetinje – Petnjica

12 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име