Rudar bez baraža
FB: Rudar
Rudar je slavio minimalnim rezultatom protiv Podgorice, pobjeda koja je garantovala opstanak bez baraža jer je u Beranama direktan duel vođen između Jezera i Iskre.

Fudbaleri Rudara uspjeli su da dođu do pobjede u posljednjem kolu i na taj način stave tačku na turbulentnu sezonu koja je dobila srećan epilog. Početak sezone nije najavljivao dobre dane za klub iz Pljevalja, tanak igrački kadar, loša finansijska situacija ali su igrači našli ritam i serijom dobrih rezultata došli na prag od evropskog ljeta. Ipak, Rudar je ušao u loš ritam i ugrozio prvoligaški status pa je pobjeda protiv Podgorice bila imperativ u posljednjem kolu.

Podgorica je praktično riješila sve prije dva kola, obezbijedili su Ligu konferencija i očekivalo se da odigraju utakmicu bez velikog motiva. Rudar je dominirao, stvarao šanse ali se ni Podgorica nije predavala da bi se trenutak odluke desio u 61. minutu kada je Zakarija Suraka donio veliko slavlje “rudarima”.

Rudar je osigurao primarni cilj, opstanak bez baraža a vidjećemo sa kakvim će ciljevima trofejni crnogorski klub početi sljedeći šampionat.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име