Jezero Saša Radenović
FB: Jezero
Fudbaleri Jezera savladali su Zetu minimalnim rezultatom 0:1 u prijateljskoj utakmici u sklopu priprema za nastavak Telekom 1.CFL. Trenutak odluke desio se u 23. minutu kada je kapiten Radenović postigao jedini gol na meču.

Nastavak šampionata u Telekom 1.CFL je sve bliži a prvoligaši su u punom pogodu i pripremama za prvo kolo proljećneg dijela. Nakon što su gotovo sve ekipe Prve lige počele sa pripremama 10. januara, počele su pripremne utakmice pa veliki broj timova zakazuje prve prijateljske utakmice.

Jezero je u prvoj kontrolnoj utakmici slavilo protiv konkurenta za opstanak u ligi, ekipe Zete. Jedini gol u Golubovcima viđen je u 23. minutu kada je kapiten Plavljana Saša Radenović iskoristio “odbitak” golmana Zete i donio pobjedu svom timu. Prije toga viđena je dobra akcija koju su stvorili Vlaisavljević i Hot nakon dobrog duplog pasa, koji je rezultirao udarcem Vlaisavljevića.

Još uvijek je rano govoriti o rezultatima u drugom dijelu ali je ova utakmica pokazala da je Jezero u ovom trenutku kvalitetnija ekipa.

Zeta: Karađžić, Tuzović, Đurović, Krstović, Pupović, Roganović, Vukčević, Burzanović, Sidan, Radusinović i Maraš

Jezero: Asanović, Radunović, Vuković, Dedić, Jovićević, Đurković, Adžović, Bošković, Radenović, Hot i Vlaisavljević

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име