Ženska seniorska Azerbejdžana
FSCG
Ženska seniorska reprezentacija Crne Gore igraće danas utakmicu 6. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv selekcije Azerbejdžana.

Izabranice selektora Mirka Marića pokušaće da dođu do novog trijumfa i nastave niz pobjeda nakon trijumfa protiv Malte (2:0). Nakon ne tako blistave utakmice protiv Malte, Crna Gora gostuje neugodnoj selekciji Azerbejdžana gdje bi se “sokolice” eventualnom pobjedom učvrstile na trećoj poziciji i došle do četvrte pobjede u šest utakmica.

Krajem oktobra, Crna Gora je u Podgorici bila bolja od Azerbejdžana (2:0), a pobjeda je mogla biti i ubjedljvija.

Utakmica na ,,Dalga areni“ počeće u 15 časova po našem vremenu. Sudijska četvorta dolazi iz Albanije, a predvodi je Emanuela Rusta. Asistiraće joj Erinda Kume i Mirjeta Sala, dok je uloga četvrtog sudije povjerena Soadi Tušaj.

Selektor Marić je istakao da vjeruje u svoj tim ali da se utakmica mora shvatiti najozbiljnije.

Već dva dana smo u Bakuu, spremamo se za utakmicu sa Azerbejdžanom i nadam se da smo se dobro odmorili za taj meč. Siguran sam da smo u ovom momentu kvalitetniji od Azerbejdžana, ali svakako da utakmicu moramo shvatiti najozbiljnije. Moramo zaboraviti i onih 2:0 u Podgorici, jer će ovo biti potpuno drugačiji meč. Vjerujem u djevojke i nadam se da možemo do pobjede, istakao je Marić.

4 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име