skola fudbala fscg pripreme kadeti
fscg
Od 11. januara na terenima Trening kampa FSCG, kao i na bazenu hotelskog kompleksa ,,Voco“, polaznici “Škole fudbala FSCG” vrijedno treniraju.

Na fudbalskom terenu učesnici izlaze jednom ili dva puta dnevno u zavisnosti od rasporeda, dok u sklopu aktivnosti imaju i redovne treninge u bazenu i teretani. Sve treninge vodi i nadgleda selektor Goran Perišić i njegov stručni štab.

“Školu fudbala FSCG” posjetio je i Marko Vukotić (licencirani nutricionista u sportu) koji je održao predavanje na temu pravilne i zdrave ishrane.

Podsjetimo, trenutno se na pripremama nalaze kandidati za kadetsku reprezenzaciju tj. igrači rođeni 2006. godine i mlađi. Cilj škole predstavlja okupljanje i dugoročni zajednički rad najtalentovanijih igrača iz iste generacije. Pripreme za kadete trajaće do 25. januara.

U sklopu projekta će se raditi na usavršavanju njihovih fizičkih, taktičkih i tehničkih karakteristika. Projekat će ujedno postaviti temelj za formiranje Akademije FSCG koja bi funkcionisala po uzoru na najsavremenije ustanove sličnog tipa u Evropi i svijetu.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име