Dnevni centar Nikšić Sutjeska
fksutjeska.me
Štićenici Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju posjetili su trening prvog tima Sutjeske i družili se sa prvotimcima.

Trening Sutjeske bio je sve osim običan – u posjetu su došli korisnici nikšićkog Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju. Mališani su imali priliku da se druže sa igračima koji su im uručili poklone sa obilježjima kluba, a osmjesi djece u tim trenucima govore više od bilo koje riječi.

Direktor Dnevnog centra, Radovan Dragnić zahvalio se na prijemu i izdvojenom vremenu za štićenike dnevnog centra, naglasivši da im ovo druženje zaista mnogo znači.

Neki od njih su šutirali penale kapitenu Giljenu i pokazli da su vrlo dobri u tome. Na kraju druženja, djeca su igračima uručila simboličan poklon koji su izradili u prostorijama svog centra.

Direktor Sutjeske, Nikola Jovović je istakao da je klub sa velikim zadovoljstvom ugostio djecu iz Dnevnog centra: 

“To je najmanje što smo mogli da uradimo za ovu djecu, oni u suštini zaslužuju mnogo više. Radost koju su oni pokazali na svojim licima prilikom fotografisanja sa igračima i šutiranju penala Vladanu Giljenu je velika nagrada, za mali trud”, rekao je direktor Sutjeske za sajt ovog kluba.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име