tončev
foto : Nova rs - tončev
Postupak protiv Predsednika Regiona Istočna Srbija Novice Tončev i njegov sina Stanislava našli su se u centru pažnje tako što su nakon meča Radnik i TSC-a uletjeli u sudijsku svlačionicu u toku poluvremena.

Glavni arbitar Dejan Trifkovićem je sa svojim pomoćnicima prijavio upad u svlačionicu disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije.

Direktor Superlige Aleksandar Pivić podnio je disciplinsku prijavu protiv Novice Tončeva i njegovog sina.

Tim povodom se oglasio i Tončev :

“Budući da nije bilo nikakvog osnova, prijava nije ni podnešena. Jedino, ako sudije nisu podnjele dopunski izveštaj pod pritiskom. U tom slučaju, potpuno sam siguran ko je izvršio pritisak, a znam i zašto. Postoje ljudi u FSS koji grčevito stežu svoje fotelje i žele da skrenu pažnju sa svojih aktivnosti i ogromnih neosnovanih primanja. Sudije sam pozdravio i zajedno smo na njihovo insistiranje pogledali snimak sporne situacije. Samo sam im rekao da nastave pošteno. Da je bilo nekih nepravilnosti ili neprijatnosti s moje strane, sudije bi odmah to napisale u svom izveštaju, a ne u dopunskom koji je danas napisan”, istakao je za “Sportski žurnal”.

Ulaženje u sudijsku svlačionicu se tretira kao težak prekršaj i zaprijećena je kazna od šest mjeseci do dvije godine isključenja iz fudbala.

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име