trebovanje Toršavn Budućnost
fkbudućnost.me
Fudbalski klub Budućnost u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija igra protiv HB Toršavn a od danas moguće je trebovati ulaznice za revanš utakmicu u Podgorici.

“Plavi” će prvi meč igrati u Toršavnu 22. jula dok se revanš igra pet dana kasnije na Gradskom stadionu u Podgorici – 27. jula u 20.00 časova. Utakmice za ovaj meč moguće je obezbijediti samo putem trebovanja, shodno preporukama evropske kuće fudbala UEFA-e i regulativi koja se odnosi na trenutnu situaciju sa pandemijom korona virusa.

Crnogorski prvak obavještava sva zainteresovana pravna i fizička lica da od 17. jula do 26. jula 2021. godine mogu da rezervišu karte na mail [email protected], te da jedna osoba može da naruči najviše četiri ulaznice, ali uz obavezu da u formularu popuni podatke za sva ostala lica.

Procedura je sljedeća: potrebno je da se popuni formular (ime i prezime, datum rođenja, mail adresa, broj mobilnog telefona, sektor) i isti se pošalje na mail [email protected], a nakon dobijene informacije o potvrdi karte/karata, određeni iznos se može uplatiti na žiro račun 555-9002595677-39, kao i gotovinom prilikom preuzimanja ulaznice/ulaznica.

Ulaznica u slobodnoj prodaji neće biti, a karte za sve tribine koje će biti puštene u prodaju – zapad, sjever i istok – će koštati DVA eura.

Preuzimanje ulaznica za utakmicu Budućnost – HB Toršavn će se vršiti na biletarnici Gradskog stadiona (zapadna tribina) uz obavezan lični dokument (lična karta ili pasoš), a termini preuzimanja su sljedeći:

26. JUL – od 08.30 do 15.00 časova

27. JUL – od 08.30 do 15.00 časova

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име