VAR tehnologija pod Goricom
FSCG
Nakon što su FIFA i UEFA donijele odluku da se počne sa primjenom VAR tehnologije za sva velika takmičenja, naš najveći stadion biće spreman za kvalifikacione utakmice za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Evropsko prvenstvo u fudbalu koje je održano ovog ljeta još jednom je potvrdilo da primjena VAR tehnologije donosi boljitak fudbalu, kada se primjenjuje na ispravan, kvalitetan i brz način. Upravo zbog toga FIFA i UEFA su donijele odluku da za predstojeća takmičenja svaki stadion mora biti spreman za primjenu tehnologije.

Naš najveći stadion u zemlji, pod Goricom, biće prvi stadion na kojem će biti upotrijebljena VAR tehnologija jer će naša selekcija igrati sa Letonijom, na kvalifikacionoj utakmici za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Podsjećamo, “sokoli” su kvalifikacije otvorili sa dvije pobjede protiv Letonije i Gibraltara a onda je uslijedio poraz protiv Norveške u Podgorici.

Utakmice protiv Letonije igraće se 7. septembra a u tom kvalifikacionom ciklusu odigraćemo još dva meča, najprije protiv Turske a tri dana kasnije protiv Holandije, obije na gostovanjima.

4 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име