Milan donaruma
f
Nikako Milan ne uspijeva da produži ugovor sa Đanluiđijem Donarumom što bi italijanskom gigantu moglo da se obije o glavu i bez koga bi mogao da ostane ovog ljeta.

Nažalost po “roso-nere” čitav posao oko produžetka ugovora komplikuje kontroverzni agent Mino Rajola koji za klijenta traži platu od čak 10.000.000 evra godišnje!

Milan nema namjeru toliko da plati i maksimum do koga može da ide je 8.000.000 evra što je povišica od 1.000.000 evra u odnosu na sadašnju platu.

Kako su dvije strane suviše udaljene u priču je riješio da uskoči Čelsi! “Plavci” su imali zaista epski promašaj sa Kepom Arizabalagom koji je plaćen 80.000.000 evra i predstavlja vjerovatno i najveći promašaj u istoriji kluba.

Eduard Mendi se pokazao kao dobro rješenje, ali ne i vrhunsko. Realno gledano u ovom trenutku postoji možda 10 vrhunskih golmana među kojima je i Donaruma.

A u Čelsiju su navikli da imaju samo vrhunske fudbalere što su pokazale i ljetošnje kupovine Kaija Haverca, Tima Vernera i Bena Čilvela.

U ovom trenutku “plavci” su pred Rajolu stavili ponudu za Donarumu vrijednu 10.500.000 evra godišnje uz bonuse. Naravno, kako to uglavnom biva Čelsi će morati da odriješi kesu i za sam potpis.

Upravo takve situacije Rajola najviše voli jer može da naplati masnu proviziju kao i sam igrač koji uglavnom dobija veliki bonus zato što je izabrao baš taj klub.

Ova priča je aktuelna i u vrijeme velikog posrtanja Milana koji je od kandidata za titulu u Italiji spao na tim kome visi i plasman u Ligu šampiona.

A zna se. Bez Lige šampiona nema ozbiljnih prihoda. A bez ozbiljnih prihoda nema ni Donarume…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име