đorđević
Slavoljub Đorđević – trener Vojvodine čestitao je svojim igračima na sjajnoj igri.

Vojvodina je pobijedila poljsku ekipu rezultatom 1:0, a Đorđević je posebno ponosan zbog činjenice da je Slask ekipa iz vrha Ekstraklase.

“Kažu da se rezultat u prijateljskim utakmicama ne gleda, i ja se generalno slažem, ali je ovo za nas bila takmičarska, jer se ekipa Slaska takmiči u Evropi. Naravno da sam mnogo zadovoljan kada se pobijedi. Od prvog dana kada sam došao, obećao sam da ću da guram mlade igrače iz omladinske škole, kad god se za to ukaže prilika. Ispostavilo se da baš Kabić da gol, da završimo meč sa 7,8 igrača iz naše škole. Na terenu nema mladih i starih igrača, već je to jedan tim. Čestitam momcima, da budu zdravi i sve će ostalo doći na svoje”, rekao je Đorđević.

Đorđević je potvrdio da su Busnić i Vukadinović bili odsutni zbog povreda, ali da se nada da će se uskoro vratiti u tim.

“U fazi smo najtežeg dijela priprema, a imali smo i manji broj igrača u rotaciji, zbog povreda Busnića i Vukadinovića, ali nadamo se da će se vratiti za dva dana. Momci su odigrali čvrstu utakmicu, a to nas čeka u Evropi i posle u našoj ligi. I zato moramo da naučimo da igramo na rezultat i da pokažemo karakter, kao što smo učinili danas. U našem radu se ništa ne bi promijenilo i da smo izgubili ili remizirali, ali uvjek je ljepše kada se pobijedi”, zaključio je Đorđević.

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име