đorđević

Nije Vojvodina zaista imala sreće na žrijebu za Ligu konferencija. Izvukla je “stara dama” austrijski LASK, a trener Slavoljub Đorđević nije bio srećan težinom rivala.

Ukoliko prođe litvanski Panevežis, Vojvodina će biti u podređenom položaju u odnosu na Austrijance, ali je Đorđević naglasio da se tim neće unaprijed predati.

– Na prvu loptu, LASK je sigurno najteži mogući protivnik kojeg smo mogli da izvučemo, ali nećemo se unaprijed predavati. To je fudbal, otvorena igra, sve je uvijek moguće i siguran sam da ćemo analizom, kada na nju dođe red, pronaći njihove mane i suprotstaviti se najbolje što umijemo.

Istakao je talentovani trener i da su mu trenutno misli samo na Litvancima i načinu kako da fudbaleri Vojvodine prođu u naredno kolo kvalifikacija.

– Panevežis je ozbiljan rival i najprije mislimo o dvomeču sa litvanskom ekipom – zaključio je trener Vojvodine.

Vojvodina će već u četvrtak u 17.30 gostovani Panevežisu, dok je revanš zakazan za 29. jul od 20 časova na stadionu “Karađorđe”.

Ukoliko izađu kao pobjednici iz dvomeča sa litvancima LASK će Vojvodina ugostiti 5. avgusta, dok je revanš sedam dana kasnije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име