dragan mrđa
Dragan Mrđa, nekadašnji saigrač Nemanje Vidića i Nikole Žigića iz reprezentacije oglasio se o aktuelnoj temi.

Nemanja Vidić bio je krajnje jasan u svom obraćanju. Kada momak koji je oličenje poštenja, onako narodski rečeno do srži, kaže “dosta je”, onda tu nema šta da se doda. Vidić se nikada ne bi oglasio da aktuelno stanje u srpskom fudbalu nije prevazišlo granicu pristojnosti. Potrebno je da se dese krupne promene, jer mnoge stvari nisu kako treba”, izjavio je Dragan Mrđa za “Kurir”.

Izjavio je, baš kao i Nemanja Matić, da želi Nemanju Vidića na čelu Fudbalskog saveza Srbije.

“Valjda bi bilo normalno da svi stanemo uz veličinu kakav je Nemanja Vidić! On je idealno i najbolje rješenje za srpski fudbal. Vidić je gromada, čovek od autoriteta. Kada sam ušao u reprezentaciju, tamo su bile dve veličine, Nemanja Vidić i Dejan Stanković. Jedan se vratio u srpski fudbal u Zvezdu, bilo bi lepo da se vrati i drugi, na čelo FSS”, rekao je Dragan Mrđa.

Dao je komentar i na saopštenje Nemanje Matića.

Nemanja Matić je rekao sve što je na mjestu. Jasno je svima stavio do znanja da je Vidić je jedini koji može da preseče. Isto smatramo i Lazović i ja. Ne znam zašto se drugi igrači ne javljaju. Ili nemaju karakter, ili ne žele da se petljaju u sve ovo. Znate kako je u Srbiji, ako javno istupiš za neku promjenu, odmah ne valjaš i nisi dobrodošao. Ja ne zavisim od bilo koga i pričam ono što mislim. Stojim iza svojih stavova”, jasan je bio.

Sa druge strane, Nikola Žigić se oglasio povodom saopštenja Vidića i Matića, a imajući u vidu njegovu poziciju u Fudbalskom savezu Srbije, jasno je čiju je stranu Žigić zauzeo.

“Pročitao sam šta priča Nikola Žigić, takođe moj nekadašnji saigrač iz Crvene Zvezde i srpske reprezentacije. Promašio je suštinu, on govori o uslovima koje treba da imaju igrači u reprezentaciji… Pa, Nikola, nije tu problem! Problem je u rezultatima A reprezentacije, odnosima među igračima, mlađim selekcijama, klupskom fudbalu… Mene brine i to gdje su neki bivši igrači pozavršavali kurseve za licence, da bi dobili mesto u stručnom štabu reprezentacije”, zaključio je Dragan Mrđa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име