dragojević
Foto: Pyunik
Andrija Dragojević, doskorašnji golman Dečića, potpisao je dvogodišnji ugovor za Akronas Onislos.

Šest godina nakon što je nosio dres Karmiotisa, vraća se na Kipar.

“Klub su preuzeli novi vlasnici koji su doveli trenera Liasosa Luku, koji je meni bio trener prije pet godina dok sam igrao za Karmiotis. Na njegov poziv sam odlučio da prihvatim ponudu. On je, inače, prošle godine bio trener Arisa is Limasola, koji je izborio plasman u Evropu, pa njegov dolazak u Drugu ligu sigurno pokazuje ozbiljnost i ambicije kluba. Vlasnici kluba su pola Grci, pola Rusi, koji upravo drže Aris. Gradi se novi stadion i uskoro će biti završen. Sve su to stvari koje su me privukle da prihvatim ponudu”, kaže Dragojević, koji je branio za Dečić u proljećnom dijelu prošle sezone.

Tri puta je pozivan i za crnogorsku reprezentaciju, još čeka na debi…

“Ove godine tri ekipe ulaze u elitu, tako da je to primarni cilj u koji ne sumnjam da će se ostvariti. U klub je već stiglo oko 10 stranaca. Ja sam takođe imao na stolu ponudu kluba iz Prve lige, ali ugovor je bio na 10 mjeseci i s obzirom na to da su mijenjali cijeli igrački kadar, te da je golman Brazilac koji je došao nametnuo se kao prvo rješenje, nisam htio da ulazim u rizik da možda i ne branim…Na kraju krajeva, finansijski uslovi su bili identični. U Onisilos imam sigurnost ugovora na duže i želim da krenem odavde i ostanem što duze na ‘rajskom ostrvu’, zaključio je Dragojević.

Pored Kipra, branio je i za jermenske Ararat, Pjunik i Alaškert. Nosio je i dresove OFK Beograda, Veleža i Vlaznije, a od domaćih klubova čuvao je gol Lovćena i Grblja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име