Božović
Izvor: Twitter
Fudbalska reprezentacija Crne Gore sprema se za poslednja dva meča u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, pa je tim povodom iznio svoja očekivanja Draško Božović.

„Smatram da je Holandija uz Italiju i Englesku najjača selekcija koja je dolazila u Podgoricu, samim tim i naš motiv je veliki. Moramo da pružimo maksimum, pa i više od toga. Kvalitetom ne možemo da pariramo Holandiji, ali željom, hrabrošću, koncentracijom i strpljenjem, možemo da pružimo dobru igru i predstavimo se u lijepom izdanju“, izjavio je Draško Božović.

Crna Gora je od Holandije doživjela najteži poraz u kvalifikacijama – 4:0, međutim on smatra da su bili ravnopravni rivali i da rezultat nije prava slika.

„U Holandiji smo poraženi sa 4:0, ali rezultat nije prava slika odnosa snaga na terenu. Bili smo ravnopravan rival, većim dijelom meča, imali smo prilike, a Holandija je kaznila sve naše greške. U meču koji slijedi, očekujem da lopta bude u nogama rivala, a mi moramo da se držimo rasporeda, moramo da poštujemo zadatke, da uz podršku navijača, pružimo i više od maksimuma. Nadam se kao i svi u timu, da ćemo uspjeti da opravdamo očekivanja, da ćemo biti konkurentni moćnoj selekciji Holandije”.

Utakmica između Crne Gore i Holandije na programu je 13. novembra, a duel sa Turskom na programu tri dana kasnije.

Holandija je prva sa 19 bodova, Norveška ima 17, Turska 15, Crna Gora 11, Letonija pet, a Gibraltar je bez bodova.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име