Savić
Izvor: Twitter
Nekadašnji reprezentativac i napadač Crvene zvezde, Dušan Savić, govorio je o velikom uspjehu Srbije.

Od kako su fudbaleri Srbije obezbjedili direktan plasman na Mundijal u Katar ne prestaju da stižu pohvale na njihov račun ali i na račun selektora Dragana Stojkovića, pa je tim povodom dao izjavu i Dušan Savić.

“Prvo sam se strašno radovao kad smo izjednačili, a kada smo postigli pobjedonosni gol nisam reagovao minut, dva jer sam se plašio da Ronaldo ne skoči na sudiju pa da traži VAR, kao što imaju običaj da nas oštete. Sve dok nisu sa centra krenuli, onda sam skočio i znao sam da je pobjeda naša” – izjavio je on i dodao:

“Ovaj Ronaldo više nije pravi već dvije, tri godine. Ova pobjeda je važna ne samo zbog odlaska na Svjetsko prvenstvo, već zato što je ovaj tim ulio povjerenje u državni tim. Polako počinje da se vraća kult reprezentacije.”

O selektoru rekao je sledeće:

“Bilo bi pogrešno da su ga doveli prije pet, šest godina. Sada ima trenersko iskustvo, harizmu, ime, sada može da stane pred svakog igrača i tim i da kaže danas igra taj i taj tim. Imate tri centarfora, ne zna se ko je bolji. A ne mogu sva trojica da počnu. Treba stati pred jednog ili dvojicu i reći ti si na klupi, možda i nećeš ući. Treba tu odluku prihvatiti. Da vjerujete selektoru da je u pravu” – zaključio je Savić.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име