Džejms Rodrigez
Džejms Rodrigez je preuzeo na sebe odgovornost da razjasni situaciju u Kolumbiji koja u poslednje vrijeme i nema baš povoljne rezultate.

Kolumbija ima reprezentativnu pauzu za zaborav, nakon poraza od selekcije Urugvaja rezultatom 1:3 uslijedio je poraz od Ekvadora rezultatom 1:6, a teret na leđima je osjetio i Džejms Rodrigez čije se zalaganje na terenu dovodilo u pitanje a pojedini mediji su prenijeli vijest da atmosfera među kolumbijcima nije na zavidnom nivou.

Portugalac Karlos Keiroš je izvukao u jednu ruku izvukao najdeblji kraj, zavisi kako ko gleda na to da je dobio otkaz na mjestu selektora Kolumbije ali uz ogromnu novčanu odštetu, dok je Džejms Rodrigez dao saopštenje o stanju u reprezentaciji.

“Obavještavam javnost, medije i navijače da odbacujem navode koji tvrde da je bilo agresije, nepoštovanja, svađa ili bilo kakve kontroverze između igrača gde sam ja optužen kao protagonista, posle kvalifikacionih utakmica za Svetsko prvenstvo 13. i 17. novembra. Šta se dešavalo na terenu i nesrećni rezultati nisu rezultat dešavanja van terena. I u svlačionici i u mom privatnom životu, održavam odlične i odnose pune poštovanje sa svakim saigračem iz reprezentacije Kolumbije. Trenutak je kompleksan iz sportskog ugla, mi igrači prvi prepoznajemo našu odgovornost”, objasnio je Džejms Rodrigez i dodao:

“Ipak, kao tim ostaćemo ujedinjeni sa snom o kvalifikovanju na Svetskom prvenstvu u Katru, nešto za šta ćemo raditi još više. Zbog toga moramo da rasčistimo bilo koju sumnju o harmoniji i atmosferi u svlačionici. Konačno, zamolio bih svakog da ne povjeruje dalje u ove spekulacije koje dolazi od lažova. Oni koji su odgovorni i koji su kreirali ove lažne priče žele samo da naprave haos pominjajući moje ime, tako da ćemo ići i na sud gdje treba”, jasan je bio Rodrigez u svom saopštenju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име