Eriksen
Twitter: Eriksen
Kristijan Eriksen je najveći pobjednik Evropskog prvenstva 2020, kako god ono da se završi.

Danski fudbaler se srušio na terenu protiv Finske, i morali su da ga oživljavaju na terenu.

U jednom trenutku je izgledalo kao da će cijela stvar tragično dsa se završi, ali prvom intervencijom kapitena Danaca, Simona Kjaera, a onda i cijelog medicinskog osoblja na terenu, Eriksen je preživio.

Razlog zbog kojeg se danski fudbaler srušio na terenu, za sada nije poznat, i samo je u sferi nagađanja.

Defitintivno je problem povezan za rad srca, ali koji su uzprci, i koliko je cijela stvar opasna, i da li će fudbaler iakda više zaigrati ostaje veliko pitanje. U suštini, najvažnije je da je on dobro.

A koliko je dobro svjedoče i današnje vijesti.

On je opet putem videokola održao sastanak sa svojim saigračima i prilično se šalio sa njima.

“Hej pa vi izgledate gore od mene, ja bih sad mogao na teren da treniram”, kazao im je on, prenose danski mediji.

Njegov menadžer Martin Šots je za Gazetu delo Sport rekao da očekuje da bi njegov štićenik mogao vrlo brzo napustiti bolnicu.

“Stalno se čujemo i šalimo. On je odličnog raspoloženja. Rekao mi je da neće odustati i da želi trenirati. Želi saznati što mu se tačno dogodilo, kao što želimo i svi mi. Doktori rade pretrage, trebaće neko vrijeme da otkriju tačan uzrok. Eriksen je sretan jer je osjetio ljubav ljudi, on i familija se svima od srca zahvaljuju”, rekao je Šots i dodao:

“S njim su trenutno roditelji i djevoja. Mora se samo odmarati, a mislim da će iz bolnice izaći u utorak. Rekao je da želi biti u četvrtak na utakmici Belgije i Danske i podržati saigrače.”

11 KOMENTARI

  1. Gledao sam cijelo vrijeme sta se desavalo za mene je bilo dosta stresno a mogu misliti za njegove suigrace i navijace… Drago mi je sto je sve dobro zavrsilo a sto se tice toga on je pobjednik eura i cijelo svijeta zato sto je prezivio bravo

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име