Eriksen
Eriksen / Twitter
Kristijan Eriksen našao se u dilemi ostaje li na Meaci, bio je iznenađen kada je saznao da je Antonio Konte napustio Inter.

Reprezentativac i kapiten Danske je sezonu kod Kontea započeo loše, ali je uspio da popravi igru i da se stabilizuje u nastavku sezone.

Eriksen je iznenađen Konteovim odlaskom, ne zna ni ostaje li na Meaci.

“Bilo je to veliko iznenađenje. Kada osvojite šampionat, to je poseban momenat, a odjednom to nestane. Svi smo znali da će imati sastanak sa klubom, ali tako je bilo i prošle godine. To je zaista bio fudbalski šok, jer nije bilo osjećaja da će otići. Nijesam zaista o tome razmišljao. Jedino na šta sam fokusiran je Evropsko prvenstvo, koje će uskoro početi, a potom ću vidjeti da li će Inter dobiti trenera do kraja turnira”, kazao je danski reprezentativac.

Početkom 2020. godine je stigao na “Đuzepe Meacu”, zamalo da zimus napusti klub iako su ugovorom vezani do juna 2024. godine. Sa Konteom je imao dobar profesionalni odnos.

“Sa lične strane nijesmo imali problema. Bilo je riječi o pobjeđivanju, a to smo tokom prošle sezone i ostvarili. Osvojio sam trofej i samo mogu da mu budem zahvalan na tome”, zaključio je Eriksen.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име