Eriksen
Kristijan Eriksen je izjavio da je spreman da se bori za mjesto u timu i da ne planira da ode.

Iako je nedjeljama unazad bilo dosta govora o tome da želi da napusti Italijane, nekadašnji igrač Totenhema je to demantovao.

“Ovo je bila najteža i najzahtevnija sezona u mojoj karijeri. Bilo je u stilu, toplo-hladno, ali sada imam osjećaj da sam se oporavio i prilagodio. Ne zato što sam želio da pobjegnem, jer sam stvarno želio da se borim za mjesto. To sam uvijek činio. Bio sam siguran ako dobijem priliku da ću je iskoristiti”, izjavio je Eriksen.

Danac je rekao da mu proteklih mjeseci nije nimalo lako bilo da bude u drugom planu.

“Mentalno je bilo jako teško. Došao sam u Inter da igram fudbal, a kad vam to nije dozvoljeno, uznemirujuće je. Van terena je sve bilo fantastično. Milan je prelijep grad, mojoj porodici je lijepo ovdje. Jedino je bio taj problem na terenu, to mi je nedostajalo. Lijepo je nositi ovaj dres, malo sam se izolovao od svega i koncentrisao ponovo. Mnogo puta sam ostajao i posle treninga da nastavim da radim. Slobodne udarce, šut na određeno mjesto, imao sam makar priliku da treniram ako već nisam igrao”.

On je ove sezone imao svega osam startova i ukupno 700 minuta fudbala.

Ipak, krajem januara je u kup meču sa Milanom bio heroj, postigao je gol iz slobodnog udarca u nadoknadi za pobjedu od 2:1.

U polufinalu su nero-azuri potom izgubili od Juventusa, ali za Eriksona je bilo važno da je konačno počeo da ispunjava ono što se od njega tražilo otkako je došao iz Londona.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име