Subota, 29 Januara, 2022
EURO 2020Reprezentacije

Reprezentacije

Fudbalska Crna Gora – da rezultatski incident postane realnost!

Fudbalska Crna Gora radovala se u subotu. Ostaje da nađemo način kako da se radujemo, svaki put kada krene lopta, bez obzira na rezultat.

Gibraltar – najteža ili najlakša utakmica?

Gibraltar, sledeća destinacija fudbalske reprezentacije, još jedna prilika da pokažemo da nijesmo baš toliko daleko od fudbalske elite.

Dok neka lopta ne uđe u gol…

Šest utakmica, osam bodova, pobjede protiv Letonije i Gibraltara, uz dva remija, učinak su fudbalske reprezentacije Crne Gore u kvalifikacijama za SP u Kataru.

Holandija na raskršću – Treća doza Luja Van Gala/Fan Hala!

Holandija opet ima teret prevelikih očekivanja, sa selektorom koji je izašao iz penzije i nekoliko igrača elitne kategorije.

Fudbalska Turska – zagonetka sebi, pa ostalima!

Turska pokušava da nastavi dobar niz u kvalifikacijama, koji je narušen remijem protiv Letonije i očajnim izdanjima na EURU. Šta može Crna Gora u Istanbulu?

Mijatović: “Problemi nisu ništa novo za nas, navikli smo.”

Golman fudbalske reprezentacije Crne Gore Milan Mijatović smatra da je najbolje da se u tišini priprema za tri meča u kvalifikacijama za Mundijal.

Hjustone, imamo problem – svejednoće!

Fudbalska reprezentacija igra tri utakmice kvalifikacija za SP u sedam dana, znate li kada i sa kim?

Fudbal u Sjevernoj Makedoniji

Fudbal u Sjevernoj Makedoniji počinje još početkom 20. vijeka. Zapravo, prva utakmica je odigrana u Skoplju 20. aprila 1919. godine.

Holandija i vraćanje stare slave

Holandija se takmičila na deset FIFA-inih svjetskih kupova, pojavljivala se u finalu tri puta 1974., 1978. i 2010. godine. Takođe su nastupili na devet...

Austrija i njena velika prilika za prvu pobjedu na EURO

Austriju na međunarodnom takmičenju, predstavlja austrijska fudbalska reprezentacija, koju kontroliše Austrijski fudbalski savez

NAJNOVIJE VIJESTI