falko
Prošle zime Filip Falko je bio najveće Zvezdino pojačanje.

”Taktike sigurno ima mnogo manje, to je drugačiji fudbal. Mi igramo evropski fudbal, a ostali nisu previše oprezni u defanzivnoj fazi, primaju više golova. Nisam primijetio šablone kao u Italiji, ovdje se igra druga vrsta fudbala”, istakao je Falko.

Rekao je svoje mišljenje o Dejanu Stankoviću, koji je zaslužan za njegov dolazak u Zvezdu.

”Trener me je jednom nazvao, malo objasnio projekat i odmah sam rekao ‘da’. Nisam lično poznavao Dijega Falćinelija, samo sam nekoliko puta igrao protiv njega, čuo sam se jednom sa njim i bilo je lakše da se ovdje prilagodim. Stanković je sjajan motivator, sjajan je trener i mislim da je pred njim velika budućnost. Ne znam da li će otići na ljeto, to su procjene koje zavise od njega i kluba. U fudbalu nikad ne reci nikad”, konstatuje Falko.

”Želim da osvojim još jedan pehar sa Crvenom zvezdom 25. maja i onda, možda, debitujem u Ligi šampiona. Zvezda 15 godina nije osvojila duplu krunu i nadam se da ćemo uspjeti u tome.

Iskreno ne razmišljam o odlasku, potpisao sam dugoročni ugovor sa Crvenom zvezdom i mislim da ostanem ovde u Srbiji. Trenutno ne razmišljam o drugim opcijama”, istakao je Falko.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име