Ansu Fati
foto: Tanjug

I nakon prethodne operacije Ansu Fati idalje ima znatnih problema sa koljenom. Dovodi se u pitanje koji bi naredni potez mogao da mu pomogne.

On će odraditi testove kako bi se ustanovilo da li je nova operacija neophodna ili kako bi mogla da se, ako je to moguće, izbjegne.

Ansu je bio u Francuskoj gdje se konsultovao sa ljekarima koji su specijalizovani za povrede koljena, a sve je obavljeno u koordinaciji sa medicinskim timom Barselone.

Nakon konsultacija sa ljekarima i sa medicinskim timom kluba donijeta je odluka da njegovo koleno bude na 15-dnevnom testu kako bi se odredio sledeći potez. U slučaju da mu koljeno dobro prođe testove, velike su šanse da operacija nije potrebna. Ukoliko bude suprotno, moraće Fati ponovo na operaciju.

A u slučaju da ste zaboravili on je več zbog povredena utakmici sa Betisom odigranoj 7. novembra samo dva dana kasnije morao da podlegne operaciji.

Sa malo vedrije strane, još jedna malo smješnija vijest dana vezana za Fatija je to što je postao promoter Seatovog modela Kupra Formenator i dobio je automobil na korišćenje.

Vjerovatno je u Seatovom marketing timu došlo do neke greške jer mladi fudbaler ne može da ga vozi jer nema dozvolu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име