Ferdinand
Twitter: Ferdinand
Legendarni štoper Mančester Junajteda, i jedan od boljih analitičara Rio Ferdinand, komentarisao je ostavku Ole Gunara Solšera u jednom podkastu.

“Ništa se nije pripremilo unaprijed, a u klubu su znali da bi moglo doći vrijeme za Solšerovu smjenu. I sad, najednom poraz i donese se ta odluka. Bez ikakvog plana ili ideje ko bi ga mogao zamijeniti. Dosad su morali imati rješenje ili barem želju koga žele na klupi pa da kad smjene Solšera mogu krenuti u nekom smjeru. Ali ne, ovdje se sve dogodilo na brzaka, isforsirano i čisto kao reakcija na poraz”, rekao je Ferdinand.

On je onda dodao da je Junajted nekada bio evropska elita, ali da to danas nije, upravo i zbog ovakvih poteza.

“Kao navijač Junjteda osjećam se neugodno. Trebao bih ovdje biti pozitivan i pokušati zaštititi klub, ali ne mogu. Vidjeli su da ekipa ne igra dobro, imali su dvije nedjelje reprezentativne pauze da nešto naprave i nisu napravili ništa. Junajted je uvijek bio evropska elita u svakom aspektu bio to biznis, ekipa, rezultati ili nešto četvrto. Trenutno je Junajted dijametralno suprotno od elite po tim kriterijumima i to me najviše zabrinjava”, kazao je on.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име